avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare institutii
Discuție deschisă în Executare silită

Executare institutii

Am o hotarare judecatoreasca executorie pentru doua institutii, hotararea nu este solidara deci suma a trebuit impartita,sa cerut incuvintarea cu formula executorie la doua instante diferite deoarece cei doi debitori au sediile in judete diferite unde executorii din cele doua localitati nu au competenta teritoriala, debitorii au contestat si au cerut suspendarea provizorie a executarii,la o instanta sa admis incuvintarea si contestatia la executare, iar la cealalta sa respins
supendarea executari dar inca nu sa judecat contestatia sa cerut la banca blocarea conturilor bancare pentru aceasta incuviintare dar probabil debitoarea se astepta la acest lucru si a scos toti bani din cont si probabil au facut alte conturi pentru a primi veniturile.
Intrebarea mea este ce trebuie sa fac acum si daca pot face plangere penala asupra debitoarei pentru nerespectarea unei hotararii judecatoresti

Alte discuții în legătură

Suspendare executare angy_mirel angy_mirel Am o hotarare judecatoreasca cu profesionisti si sa cerut incuvintarea executarii silite pe bunuri imobiliare ni sa admis cererea, care a fost pusa in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarari judecatoresti lazaricaeduard lazaricaeduard Buna ziua, va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii ! Am fost executat silit de o banca si am facut contestie la executare. La Judecatorie mi s-a admis ... (vezi toată discuția)