avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare executare
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare executare

Am o hotarare judecatoreasca cu profesionisti si sa cerut incuvintarea executarii silite pe bunuri imobiliare ni sa admis cererea, care a fost pusa in aplicare, ulterior acelas executor a cerut si infiintarea propririi pe conturi dar la o alta instanta de judecata unde are competenta teritoriala si sa deschis alt dosar care a fost admis si pus in aplicare, acum debitorul a cerut suspendarea provizorie a executarii imobiliare si li sa admis cererea, intrebarea mea este daca suspendarea executarii imobiliare are efect si asupra infiintarii propriri pe conturi data de alta institutie judecatoreasca si ceruta de acelas executor judecatoresc .Multumesc
Cel mai recent răspuns: angy_mirel , utilizator 21:29, 24 Iulie 2013
Nu.Cererea de suspendare a executarii imobiliare nu-si extinde efectele si asupra executarii silite prin poprire.
Multumesc mult. O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare institutii angy_mirel angy_mirel Am o hotarare judecatoreasca executorie pentru doua institutii, hotararea nu este solidara deci suma a trebuit impartita,sa cerut incuvintarea cu formula ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii silite dreptatesiadevar dreptatesiadevar Am calitatea de tert poprit ...debitorul SC...a solicitat o suspendare provizorie și a primit.o.....executorul îmi comunica prin instiintare oficiala ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)