avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Neplatitor TVA cumpara de la platitor TVA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Neplatitor TVA cumpara de la platitor TVA

PFA transporturi rutiere de marfuri, neplatitor de TVA, cumpar de exemplu un acumulator auto de la un platitor TVA. Pentru a deduce cheltuielile cu acumulatorul care suma trebuie sa trec in Registrul Jurnal de Incasari si plati? Pret acumulator:1).Pretul unitar(fara TVA)= 318,54Lei sau 2).Total de plata=395Lei.???
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: HUBARDONI , utilizator 07:35, 1 Octombrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspunsul promt!=D>
In general, evidenta contabila la pfa neplatitor de tva se tine la valorile cu tot cu tva.
Multumesc si Domnului Neagu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar magazin comert cu amanuntul pfa Tessy Tessy Cum se efectueaza inventarul marfii unui PFA cu activitate comert cu amanuntul, care este neplatitor de tva? Ce registre speciale sau liste speciale exista? Si ... (vezi toată discuția)
Evidenta la pfa Iulia Feher Iulia Feher Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)