avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare CIM

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare, lucrez la o firma cu norma intreaga, respectiv 8 ore/zi si concomitent, lucrez la alta firma cu 2 ore/zi. Acum seful meu vrea sa modifice contracetele, cim-ul de 8 ore sa devina de 2 ore, iar cim-ul de 2 ore sa devina de 8 ore. Intrebarea mea este daca aceste modificari imi afecteaza cu ceva? Ma refer la pensie, somaj, sanatate?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:33, 1 Octombrie 2013
fanatik a scris:
Intrebarea mea este daca aceste modificari imi afecteaza cu ceva? Ma refer la pensie, somaj, sanatate?

NU afecteaza contributiile.
Afecteaza stagiul de cotizare la somaj, durata timpului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile salariatilor Maia M Maia M Buna ziua, Firma la care lucrez (din03. 2000), a ales ca masura sa treaca de criza,un act aditional la contract prin care ne informeaza ca :\\\"se modifica ... (vezi toată discuția)
Trecere de la contract cu norma intreaga la timp partial-4 ore Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae buna-ziua! sefu mi-a \"impus\" trecerea de la norma intreaga la jumatate de norma altfel imi desfiinta postul.Este posibil dat fiind ca eu nu mai lucrez in ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare adrian577 adrian577 Buna ziua,lucrez la o firma de constructii mi-sa incheiat contract de munca individual cu fractiune de norma 4 ore/zi 20 ore /sap. La semnarea contractului ... (vezi toată discuția)