avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Beneficiar ajutor social
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Beneficiar ajutor social

Mama , pensionar cu varsta de peste 75 ani a fost diagnosticata cu boala parkinson si alzeimer.pensia , de 680 de lei se cheltuieste numai pe medicamente.
In acest caz, dansa nu ar putea beneficia de ajutor de alimente din fonduri europene ?
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 12:15, 1 Octombrie 2013
Nu, numai pensionarii cu pana la 400 lei. Faceti-i certificat de handicap, daca se incadreaza si va avea mai multe beneficii sociale.
M-am interesat si cu alzheimer beneficiaza de indemnizatie de handicap, daca nu ne-ati spus pana acum.
Cine elibereaza un certificat de handicap ? la cine trebuie sa ne adresam?Multumesc
Autoritatea pt Protectia Persoanelor cu Dizabilitati din judetul dvs. Va duceti cu documentele medicale si celelalte necesare la ei pt a obtine programare la comisia medicala in 30 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diabetul este o boala de handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 În urmă cu 5 ani am fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2, si cu insulină dependent,fac insulină de 4ori pe zii a câte 114 unități,am incercat si ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Va adresez o rugaminte si anume as avea nevoie de niste sfaturi. O persoana din familie in varsta de 75 de ani, pensionar C.A.P., a fost ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap consuela_moraru consuela_moraru Buna seara.Tatal meu are varsta de 75 ani si este pensionar de drept cu retrib de 1500.Acum patru luni a avut devieri de comportament in urma carora fam a ... (vezi toată discuția)