avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii administrator de patrimoniu intr-o institutie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii administrator de patrimoniu intr-o institutie de invatamant

Pentru functia de administrator de patrimoniu Legea 1/2011 prevede indeplinirea conditiilor prevazute de legislatia in vigoare pentru functia de inginer/subinginer, economist.

Acum ..intrebarile mele "Daca administratorul de patrimoniu din scoala are un liceu agricol absolvit, ce se intampla cu el?Ii inceteaza contractul de munca pt ca nu are studii corespunzatoare postului pe care-l ocupa ? Se poate inscrie la facultate si sa ramana angajat? Daca "DA" conform carui ordin si in cat timp de la aparitia legii trebuie sa finalizeze studiile, deoarece el se poate inscrie in fiecare an in anul I si nu mai termina?"
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2013
user1000, utilizator
Cel mai recent răspuns: user1000 , utilizator 18:36, 1 Octombrie 2013
Io zic sa se inscrie repede, ca de la anul se da examen si nu se stie ...
In principiu, ar trebui sa aiba studiile superioare absolvite, nu stiu de vreo derogare, avand in vedere ca postul este infiintat cu L 1/2011.
Legea nr.1/2011 este clara . Trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute de legislatia in vigoare pentru functia de inginer/subinginer, economist. In acest sens, trebuie sa aiba absolvita facultatea si nu sa urmeze cursurile acesteia.
Multumesc foarte multe de raspuns! Deci ii inceteaza contractul de munca. In acest caz, directorul este obligat sa-i asigure un alt loc de munca daca in scoala exista un post liber de muncitor necalificat?
Sanctiunea pentru nerespectarea conditiilor necesare pentru incheierea valabila a contractului individual de munca este nulitatea acestuia, in conformitate cu dispozitiile art. 57 alin. (1) din Codul muncii.
Totusi , i se poate modifica functia acestuia in concordanta cu studiile absolvite, fara a se mai incerca incetarea c.i.m.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare post cu studii superioare byzu_68 byzu_68 Un administrator de patrimoniu a fost angajat inainte de terminarea facultatii pe post cu studii medii si remunerat ca atare. Intre timp a terminat studiile ... (vezi toată discuția)
Licenta in stiinte administrative este buna pentru incadrarea ca administrator de scoala gimnaziala? nutzica1970 nutzica1970 am absolvit facultatea de stiinte administrative in anul 2010 si in anul 2012 am gasit un post de administrator la o scoala gimnaziala dar am primit negatie la ... (vezi toată discuția)
Studii ocupare post administrator patrimoniu- legea 1/2011 prevede ... pirina pirina Studii ocupare post Administrator patrimoniu- Legea 1/2011 prevede indeplinirea conditiilor prevazute de legislatia in vigoare pentru functia de ... (vezi toată discuția)