avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot afla daca a depus cineva plangere impotriva ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot afla daca a depus cineva plangere impotriva mea?

buna seara .
cum pot afla daca a depus cineva plangere la politie impotriva mea ?
sau in cat timp sunt anuntat ?
Nu exista legal prevazut termen de citare ,in caz de reclamatie/plangere
Termenul este conditionat de bagajul de activitate al politistului responsabil si de alti factori independenti de vointa partilor
In primul rand trebuie sa intuiti daca a depus plangerea la politie sau parchet, ceea ce este dificil. Daca a fost depusa intradevar o plangere, veti fi citat pentru a da o declaratie, in consecinta momentul in care veti afla, este cel in care veti primi citatia acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica si morala/ amenintare cu moartea demosequence demosequence In urma cu 2 luni am fost agresat fizic si moral, cu certificat medico-legal de 3 zile de ingrijiri medicale. Am facut plangere la politie, pana in ziua de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala- cum trebuie sa procedez in acest caz? maque maque Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: In urma cu noua luni am depus o plangere penala impotriva unui individ care mi-a rupt mana in ... (vezi toată discuția)
Accident, durata ancheta 3fii 3fii Daca accidentul a avut loc in 2013 cat timp sta dosarul la politie?. (vezi toată discuția)