avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent

Buna ziua,
sunt in concediu crestere copil 2 ani; daca incep sa lucrez la acelasi loc de munca cu program doar de 4 ore mai primesc acel stimulent de 500 lei/luna pana face bebele 2 ani? ( acum are 6 luni)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:43, 1 Octombrie 2013
1. Veti benficia de stimulentul de insertie daca aveti venituri din salarii.

2. Acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de un anume venit minim sau de un anumit numar de ore lucrate pe zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie ericutu ericutu Buna ziua. Am nascut pe data de 16.07.13, am optat pentru conc de maternitate de 1 an si as dori sa stiu care este data la care ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Locul de munca! Corina271 Corina271 Buna ziua! Stiti cumva daca sotul intra in concediu de crestere a copilului iar dupa ceva timp il da afara de la serviciul acela sau pleaca el pentru un altul ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cafeaculapte cafeaculapte Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac si de ce acte am nevoie sa renunt la concediu crestere copil si sa primesc stimulentul de insertie. Incep ... (vezi toată discuția)