In urma cu doi ani si jumatate i-am dat unui asa-zis prieten o masina aproape noua,doi ani vechime avea,intelegerea fiind ca el sa-mi dea banii,o suma destul de mare,in 2-3 rate,dar nefacand niciun act cu el.Dupa o perioada,imi spune ca e greu de intretinut masina ,ca are un consum mare si ca daca sunt de acord sa o vanda ca sa-si ia alta care sa fie mai putin costisitoare,ca o sa-mi dea si mie o rata,asa ca i-am dat si certificatul fiscal si a vandut-o,iar mie nu mi-a dat nimic pe motiv ca aluat o suma mult mai mica,insa de ceva timp am intrat in posesia contractului de vanzare-cumparare si am constatat ca o vanduse cu suma cu care ne intelesesem sa mi-o dea.Acum nu mai raspunde nici la telefon,iar eu nu am decat cateva persoane care stiu de intelegere si copia de pe contractul de vanzare-cumparare,unde el a semnat in numele meu,dar nu cu semnatura mea.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac,pentru ca e vorba de zece mii de euro,si nu stiu daca ii voi mai recupera vreodata.Va multumesc pentru orice sfat.
Daca mai stiu si alte persoane, daca aveti si probe, puteti sa-i faceti plangere penala pt abuz de incredere art. 213 C. Penal, inselaciune, art. 215 si cele 2 enumerate de dvs. Si cred ca o sa vina cu banii in dinti. Sa fiti sanatos!