Am primit o somatie de la un executor in data de 20 septembrie a.c.
Vreau sa va rog sa-mi spuneti care este termenul de contestare in instanta?
pentru ca de la acelasi executor am primit anul trecut o alta somatie careia I-am dat curs si am achitat in intregime suma care era stipulata ca datorie plus dobanzi.Acum la un an distanta ma trezesc ca am inca o somatie cu dobanzi datorate care se ridica la mai mult de 1/3 din suma datorata si achitata anul trecut......Ce ma sfatuiti si care este calea legala de atac?Am omis sa va spun ca acelasi BEJ mi-a trimis si la locul de munca somatie de plata pentru retinerea sumelor dupa ce achitasem creditul asa cum m-am inteles cu acel executor insa vazand ca desi le-am confirmat prin chitante sumele platite mi-au spus ca ei nu gasesc sumele respective in conturi iar o alta angajata a biroului prin exes de zel a trimis somatiile la locul meu de munca pentru popriri......asadar am lasat ca ,cheltuielile de executare silita sa-mi fie retinute din salar,lucru ce nu s-a intamplat insa eu n-am stiut fiind detasata,iar acum ma trezesc cu o alta somatie dupa cum v-am spus reprezentand credit restant, dobanzi la credit , penalizari si cheltuieli de executare......
Probleme cu executor
vrica
In 2015 la cererea lui Alpha Bank mi s-a deschis un dosar de executare silita care avea prevazuta suma de 1785lei cheltuieli de executare
Din 2016 mi s-a ... (vezi toată discuția)