In 2015 la cererea lui Alpha Bank mi s-a deschis un dosar de executare silita care avea prevazuta suma de 1785lei cheltuieli de executare
Din 2016 mi s-a retinut prin poprire suma inscrisa in dosarul de executare
In luna Iunie a.c am achitat restul de creanta la titularul cererii de executare
Dupa cum se stie cheltuielile de executare sint avansate de catre creditor
Situatia aparuta este in Martie a.c BEJ imi trimite o Instiintare ca mai am de achitat cheltuieli suplimentare de executare in suma de 595lei pe care in termenul legal am contestat-o dosarul este pe rol la Judecatorie
Acum astazi am mai primit inca o instiintare de cheltuieli suplimentare in suma de 866leicu drept de contestatie in termen de 15zile.In final as mai avea de achitat suma de 1261leiintrucat fara sa ma instiinteze deja si-a recuperat 210lei
Va rog sa imi spuneti pentruca oe rolul instantei exista o Contestatie la executarea 595lei CE SA FAC O NOUA CONTESTATIE sau o CERERE MODIFICATOARE sau CERERE COMPLETATOARE a ultimei instiintari primite
Am termen va rog urgent dati-mi un sfat
Modificarea cererii de chemare in judecata se face conform art. 204 - CPC - pana la primul termen de judecata la care ati fost legal citata.
Ce motive de contestatie ati avut? Executorii pot sa stabileasca cheltuieli de judecata prin incheiere. Atunci cand ati achitat tot debitul trebuia sa formulati o cerere catre executor sa emita o incheiere de incetare a executarii (din ea sa reiasa ca nu mai aveti datorii).
Daca nu va mai incadrati, puteti formula o noua contestatie. Dar aveti grija ca si contestatiile astea introduse fara un temei solid - pot conduce chiar la amendarea dvs.
Da am depus la executor cerere să emită Închiderea dosarului și a Sistării popririi DAR ACESTA REFUZA motivând că trebuie să recupereze Cheltuieli Suplimentare de executare Mi-a înaintat până acum 2 înștiințări de plata însumând 1456lei (adică 80 la suta peste cheltuielile inițiale)