avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pierdere carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pierdere carte de munca

S-a pierdut o carte de munca emisa in decembrie 1976. Care sunt pasii pentru a recupera vechimea in munca?

Am inteles ca primul pas este publicarea in MO, insa nu se cunosc date precum serie, nr, etc ale cartii de munca.
Ce este de facut?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:13, 1 Octombrie 2013
Cand a fost pierdut carnetul de munca?
Prin august anul acesta...
Seria si numarul carnetului de munca pot fi gasite in c.i.m. sau eventula la Casa de Pensii daca a fost scanat ori intr-un proces verbal de predare primire incheiat de angajator cu dvs sau cu ITM-ul.
Si daca nu reusim nicicum sa aflam aceste informatii mai putem publica pierderea? sau care ar fi alternativa?
Se pare ac in lipsa acestor date , nu se poate declara pierdut carnetul de munca in Monitorul Oficial.

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta de angajator Hilos Hilos Buna seara doresc sa stiu cum pot afla seria si nr al carti de munca ia find pierduta de angajator Vreau sa declar la Monitorul Oficial cartea de munca ... (vezi toată discuția)
Copie carte de munca? infomanu infomanu Salut, De mai bine de doua luni cei de la firma nu reusesc sa-mi faca copie dupa cartea de munca, fiindu-mi necesara pentru aplicarea pentru un credit! Au ... (vezi toată discuția)
Detalii despre cartea de munca pierduta Mihaeladk Mihaeladk Tatal meu si-a pierdut cartea de munca si incerc sa il ajut sa aplice ptr pensie. Stiu ca trebuie declarata cartea de munca pierduta la Monitorul Oficial, dar ... (vezi toată discuția)