avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detalii despre cartea de munca pierduta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detalii despre cartea de munca pierduta

Tatal meu si-a pierdut cartea de munca si incerc sa il ajut sa aplice ptr pensie. Stiu ca trebuie declarata cartea de munca pierduta la Monitorul Oficial, dar ptr a o declara pierduta trebuie seria cartii de munca (pe care am reusit sa o obtin de la ITM) dar si data cand a fost esuata si pana cand. Ni s-a spus ca aceste date ar trebui sa le aiba firmele la care a lucrat el dininate de 2011. am luat legatura cu firmele la care a lucrat din 1970 - si ne spun ca ei nu mai au aceste date despre cartea lui de munca ptr ca trecut foarte mult timp de atunci. DEci este foarte greu sa declaram cartea de munca pierduta. Cum pot face in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:27, 14 Septembrie 2022
Va trebuie doar seria si nr carnetului de munca ... data emiterii se poate estima.
Multumesc frumos de raspuns, dar aveti cumva idee cum putem afla numarul cartii de munca? cei de ITM nu il au, au doar seria .
Imposibil...dacă au seria au si numarul...
okay o sa mai sun o data
Am sunat si ei tot insista ca nu au informatiile de pe cartea lui de munca, nu stiu ce sa ma mai fac de unde sa le iau. Este o alta posibilitate sa le iau din alta parte, stiti cumva?

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta doroftei1 doroftei1 Buna ziua tatal meu a lucrat la fabrici din Vaslui care in momentul de fata sunt inchise.Are varsta de pensionare si am scos adeverinte de vechime in vederea ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta wsp wsp Salut, Daca poate sa ma ajute si pe minne cineva, va rog. Am o problema cu cartea de munca care a fost luata de un angajator si nu a mai fost returnata. ... (vezi toată discuția)
Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)