avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inregistrare nume magazin
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inregistrare nume magazin

buna ziua,
am deschis un magazin pe o PFA cu numele de exemplu AAA, inregistrat la ORC. pt marcheting am numit magazinul BBB, elementele de personalizare (firma luminoasa, capra, etc) find trecuta denumirea BBB. vreau sa-mi fac si un site sub denumirea de BBB. va rog sa-mi comunicati unde trebuie sa inregistrez, sau ce demersuri trebuie sa fac ca sa fiu in legalitate cu denumirea BBB.
cu multumiri
Cel mai recent răspuns: golden_eye753 , utilizator 14:47, 4 Octombrie 2013
Pentru site trebuie sa inregistrati domeniul pe rotld.ro si apoi sa-l platiti. Puteti sa va alegeti oricate domenii vreti pe aceeasi firma.
daca inregistrez domeniul nu inseamna ca este protejata de numirea bbb. poate sa mai apara o firma inregistrata ulterior la ORC sub numele bbb
daca cei ce au denumirea SC la ONRC cu "bbb", nu au domeniul inregistrat, atunci nu este nici o problema. Poate fi o problema, in sensul ca puteti fi confundat cu ei (denumirea site-ului), dar altceva nu stiu sa fie. Sunteti obligat ca pe site sa afisati denumirea SC "aaa" (- dupa cum spuneti), CUI, nr reg. com. si acolo apare denumirea SC "aaa".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl babysee babysee Buna ziua, va rog frumos, ma puteti ajuta cu un model de hotarare AGA prin care se decide infiintare unui SRL? Hotarare AGA a asociatului unic persoana ... (vezi toată discuția)
Logo firma, denumire magazin Mihail Preda Mihail Preda Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca un SRL cu o denumire oarecare, SC \\"X\\" SRL, ce detine un magazin, poate sa il branduiasca si sa puna sa zicem la ... (vezi toată discuția)
Despre folosirea denumirii de firma pe un produs al altei firme edia76 edia76 Buna ziua. Am si eu o problema la care as dori un raspuns, o eventuala sugestie... Firma noastra se numeste XXX SRL. La alta firma in vitrina apare un produs ... (vezi toată discuția)