avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda de 30000 lei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda de 30000 lei

sofer tir am primit o amenda de 30000 lei (circulatie) in jud arad.cum pot sa contest? cu ce acte si unde trebuie sa depun?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:05, 1 Octombrie 2013
La judecatorie in 15 zile. Scrie pe procesul verbal unde.
contestati amenda in tr de 15 zile la judecatoria in raza localitatii unde a fost aplicata sanctiunea contraventionala,depuneti p-v in original si orice acte considerati ca sunt utile,indicati numele unui martor daca exista.
la judecatoria unde apartine localitatea unde am primit amenda? va fi un proces? nu trebuie sa platesc pana nu ramane definitiva?
contestatia depun personal sau se poate prin posta sau prin e-mail? unde depun? la inregistratura judecatoriei? sau poate sa depuna un prieten? daca da trebuie sa fac o imputernicire la un notar?
Daca nu platiti 1/2 in 2 zile lucratoare de la comunicare si pierdeti procesul veti plati amenda intreaga.
Se poate trimite prin posta cu confirmare de primire in termen de 15 zile de la comunicare.

Alte discuții în legătură

Retinere permis 90zile AinurCosmin AinurCosmin Buna ziua , Acum 24h am luat amenda contraventionala plus retinerea permisului de conducere pentru 90 zile in comuna Grajduri,Iasi . Circulam cu viteza de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit prin posta un proces verbal incheiat in ... devpaul devpaul Buna ziua, Am primit prin posta un proces verbal incheiat in data de 21.04.2021 pentru o fapta savarsita in data de 30,03.2021. Fapta: \"A fost depistat ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere fara drept de circulatie celestin72 celestin72 Vineri 23 05 dupa trecerea barierei din localitatea Dragalina jud Calarasi am fost oprit de un echipaj de la Politia rurala din localitate. motivul nu am ... (vezi toată discuția)