avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am primit prin posta un proces verbal ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am primit prin posta un proces verbal incheiat in ...

Buna ziua,

Am primit prin posta un proces verbal incheiat in data de 21.04.2021 pentru o fapta savarsita in data de 30,03.2021. Fapta: "A fost depistat fara masca santiara de protectie individuala". in jud. Alba, Abrud. Este doar un avertisment.

Problema este ca eu nu am fost in viata mea in jud.Alba, Abrud si nici in zonele apropiate. Nu incerc sa am sustrang de la plata nici unei amenzi ca este doar un avertisment. Eu sunt din jud. Bacau.

Nu-mi dau seama cum a ajuns agentul sa foloseasca numele meu? Nu-i trebuia prezentat un buletin, ceva?

Vreau sa fac o plangere mai departe pentru ca aceasta procedura nu este corecta. Ceva sfaturi?
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2021
devpaul, utilizator
Puteti formula plangere in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria in circumscriptia careia se afla localitatea in care a fost savarsita presupusa fapta contraventionala. Faceti dovada cala data intocmirii procesului verbal va aflati in alta localitate. Cereti judecarea cauzei in lipsa, daca va este dificil sa va deplasati la proces. Plangerea se poate trimite prin posta, termenul de 15 zile fiind calculat pe baza stampilei de trimitere, si nu in functie de data inregistrarii dosarului la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi itm Ana joc Ana joc Am primit o amendă pe firma de construcții. Nu am primit procesul verbal pentru a face contestația. De unde pot sa l iau? La sediul firmei nu a ajuns. ... (vezi toată discuția)
Locul platii taxei judiciare de timbru miriuta999 miriuta999 As dori sa contest un proces verbal de contraventie - amenda circulatie, prin care am fost sanctionat cu amenda de circulatie in localitatea Turda. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala ... GetaLivia GetaLivia Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala in valoare de 500lei pt.ca nu a avut masca de protectie si procesul verbal l-am primit prin ... (vezi toată discuția)