avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Achizitii pentru PFA cu activitate agricola ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Achizitii pentru PFA cu activitate agricola (apicultura),cod CAEN 0149

O Pers.Fizica Autorizata pentru cod CAEN 0149-Cresterea altori animale-apicultura,doreste sa achizitioneze teren pentru vatra stupinei si familii de albine. Este obligat prin lege sa faca aceste achizitii ca PFA(temei legal?) sau poate sa faca achizitiile respective si ca simpla persoana?(Intabulare teren pe persoana fizica,inregistrare la registrul agricol al familiilor de albine tot pe simpla persoana fizica este posibil chiar daca persoana care face achizitii este PFA dar vrea sa faca achizitiile pe PF?) As dori raspunsuri bine fundamentate cu temei legal.

Alte discuții în legătură

Pfa sau alta forma de organizare? Dana Salomia Dana Salomia Buna dimineata ....am si eu nevoie de un sfat ..... as vrea sa imi incep o afacere si nu stiu ce forma de organizare ar fi mai rentabila . Afacerea o incep ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa cu norma de venit petadina99 petadina99 Buna ziua, 1)detin un PFA cu cod 0149 ( pentru cresterea albinelor). Anul trecut am primit subventie prin APDRP ca urmare a semnarii unui contract pe masura ... (vezi toată discuția)
Neclaritati la o intreprindere individuala (ii) cod caen 0149 catalincojocaru_kcj catalincojocaru_kcj Activitatea care o desfasor este apicultura cod caen 0149 Trecerea de la PF la II adica preluarea stupilor se face pe borderou de achizitii si ... (vezi toată discuția)