avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sau alta forma de organizare?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sau alta forma de organizare?

Buna dimineata ....am si eu nevoie de un sfat ..... as vrea sa imi incep o afacere si nu stiu ce forma de organizare ar fi mai rentabila . Afacerea o incep initial pe apicultura, dar m-ar interesa ceva care sa se poata extinde apoi in cresterea de animale si alte afaceri pe agricultura. Ma intereseaza ce forma de organizare ar fi mai buna pentru a putea deconta cat mai multe cheltuieli, pentru a putea face investititi pt dezvoltare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:00, 21 Mai 2012
Incepeti cu un pfa, cod caen 0149 cresterea altor animale/albine. Vindeti doar procesatorilor sau achizitorilor. Vindeti deci en gros.
Va va trebui un certificat de calificare sau diploma ca ati urmat cursuri, ceva in domeniul acesta.
Daca nu puteti sa faceti aceasta autorizare ca pfa, infiintati un srl.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii pentru pfa cu activitate agricola (apicultura),cod caen 0149 Simma Simma O Pers.Fizica Autorizata pentru cod CAEN 0149-Cresterea altori animale-apicultura,doreste sa achizitioneze teren pentru vatra stupinei si familii de albine. ... (vezi toată discuția)
Pfa pe apicultura glowsunshine glowsunshine Buna ziua, As dori sa va adresez cateva intrebari deoarece cautarile mele pe internet nu au reusit sa ma lamureasca pe deplin. Detin 70 de stupi de ... (vezi toată discuția)
Pfa masura 141 pt apicultura cod caen 0149 Mariralu Mariralu Buna ziua ! Anul trecut am reusit sa imi deschid PFA apicultura si sa obtin fonduri europene nerambursabile , masura 141, as dori sa stiu daca: 1. ... (vezi toată discuția)