Buna ziua,apelez la dvs cu o nelamurire.Am plasat o comanda online pentru un produs,nu am primit mail de confirmare,doar un apel telefonic prin care am fost intrebata daca mai doresc produsul-am confirmat,si informatia ca livrarea este gratuita si dureaza maxim 48 h.Din cauza ca a trebuit sa plec din ora cateva zile,a doua zi le-am trimis un sms prin care am cerut anularea comenzii.Cand am revenit a gasit in usa o carte de vizita de la o firma ce colecteaza datorii.Este posibil sa fie legat de aceata comanda?Daca i-am informat despre anulare,aceasta s-a mai plasat?Sunt nevoita sa platesc prejudicii?Daca totusi va sosii produsul,am posibilitatea sa refuz primirea,fara niciun cost aferent?Va multumesc!
Inceracti sa luati legatura cu ei sa intrebati daca au livrat comanda. datorati cel mult, cheltuieli de transport.
Ce ati primi in usa, n-are legatura cu coletul ( inteleg ca ati revenit in cateva zile )
Bună dimineața! Am o problemă delicată. Mi-a fost trimis un colet cadou , dar expeditorul nu a asigurat coletul și acesta e oprit la vamă. Nu am posibilitatea să plătesc această taxă, ce se poate întâmpla dacă eu refuz acest colet? Firma de curierat pune presiune pe mine. Mulțumesc pentru răspuns!
Comert la distanta
Vulturudac
Buna ziua,am comandat telefonic un produs electronic la un site din alta localitate decat cea in care locuiesc.Am primit confimarea comenzii la scurt timp prin ... (vezi toată discuția)