avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Supliment insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Supliment insertie

Buna ziua,
Am o fetita nascuta pe 8.11.2012 si sunt in concediu de crestere copil pana la 07.10.2013. Din 07.10 sta sotul acasa o luna cu fetita. In aceste conditii, daca eu ma intorc la serviciu inainte sa implineasca copilul un an, pot beneficia de stimulentul de insertie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:03, 1 Octombrie 2013
1. In perioada cat sotul este in CCC (o luna de zile) dvs. reluati activitatea la locul de munca.

2. - Inteleg ca ati optat pentru CCC pana la varsta de 1 an.
- Dupa ce sotul termina CCC si copilul implineste 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie pana va implini copilul 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca dupa concediu crestere copil petronela_s petronela_s Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti cand ar trebui sa ma intorc la serviciu pentru a primi cei 500 roni ca stimulent de insertie, avand in vedere ca fetita mea s-a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ramona727 ramona727 am o fetita nascuta in data de 27.08.2012 si inca nu am intrat in concediu de crestere a copilului.Daca aleg un an, in ce luna trebuie sa revin la locul de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil si stimulent de insertie Andreiuta1908 Andreiuta1908 Buna ziua, In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, optiunea 1 an. Copilul implineste 1 an pe 29 octombrie 2013. Am doua nelamuriri: 1. Daca ... (vezi toată discuția)