avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare proiect de hotarare Consiliu Local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare proiect de hotarare Consiliu Local

Buna ziua.

Cum se poate anula un proiect de hotarare a unui Consiliu Local?

Va multumesc
O zi buna
Cel mai recent răspuns: maier_raul2000 , utilizator 11:15, 3 Octombrie 2013
Un proiect de hotarare se poate retrage de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local de catre initiatori sai : consilieri locali, de primar, viceprimar sau de cetateni.
Legea nr. 215/2001
ART. 43
(1) Ordinea de zi a şedinţelor se aprobă de consiliul local, la propunerea celui care, în condiţiile art. 39, a cerut întrunirea consiliului. Suplimentarea ordinii de zi se poate face numai pentru probleme urgente, care nu pot fi amânate până la şedinţa următoare, şi numai cu votul majorităţii consilierilor locali prezenţi. Scoaterea unui proiect de hotărâre de pe proiectul ordinii de zi se face numai cu acordul iniţiatorului sau dacă acesta nu îndeplineşte condiţiile prevăzute la art. 44.

sau te referi la o hotarare adoptata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sedinta consiliu local gh3gh1 gh3gh1 se plateste sedinta ordinara de consiliu local la care consilierii locali au fost prezenti dar nu au votat ordinea de zi si sedinta s-a terminat. (vezi toată discuția)
Procedura si flux de aprobari pentru hotarare de consiliu local platitor_taxe platitor_taxe Buna ziua, In calitate de cetatean al unui sector din Bucuresti doresc sa initiez un proiect de Hotarare de Consiliu Local care sa fie supus dezbaterii ... (vezi toată discuția)