avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masuratorile GPS-Cadastru.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masuratorile GPS-Cadastru.

Buna ziua!As dori sa stiu daca masuratorile GPS sunt considerate ca si cadastru,sau servesc doar ptr propietar.As vrea sa stiu daca le pot inregistra la Agentiar Cadastru.
Cel mai recent răspuns: V Ioana-Iulica , Consilier juridic 10:31, 25 Martie 2009
Domenii de aplicabilitate solutii GPS simpla frecventa:
1) Masuratori cadastrale pentru agricultura, dezvoltare durabila, gestiunea mediului;
2) Masuratori topografice pentru domeniul minier;
3) Masuratori pentru imbunatatiri funciare : lacuri de acumulare, terenuri degradate, canale, etc;
4) Masuratori pentru cai de comunicatii si transport: drumuri, cai ferate, retele de conducte de transport;
5) Masuratori pentru delimitarea padurilor;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare domeniu public sau privat? celentana26 celentana26 Buna! Am rugamintea de a ma lumina si pe mine cineva care sunt criteriile prin care bunurile de utilitate publica sunt din domeniul public sau privat? Care ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe locale martita martita Buna ziua. O rugaminte daca stie cineva sa ma lamureasca, care constructii sunt incluse in categoria de constructii speciale?Cum se impoziteaza platformele ... (vezi toată discuția)
Destinatia si folosinta terenului Mihaela Enache Mihaela Enache Care e distinctia intre \"destinatia\" unui teren si \"categoria de folosinta\" a unui teren? Ex: teren cu destinatie forestiera si categoria de folosinta : ... (vezi toată discuția)