avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Masacrarea animalelor. Unde ma adresez impotriva celor ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Masacrarea animalelor. Unde ma adresez impotriva celor violenti cu animalele?

Buna ziua!! as dori sa va intreb cui trebuie sa ma adresez cu privire la ce se intampla in ultimele zile in Romania?? As dori sa fac o reclamatie vis-a-vis de nepasarea autoritatilor din Romania!! Nu este posibil ca aceasta problema sa ia o asa amploare si nimeni sa nu faca nimic pentru ca cei implicati in acest masacru sa plateasca!! Cui trebuie sa ma adresez ca acesti indivizi care chinuie animalele si instiga la violenta sa fie pasibili de inchisoare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: RamonaT85 , utilizator 11:14, 4 Octombrie 2013
Da, filmati daca vedeti asa ceva.
Apoi sesizati politia.
Politia nu are chef de asa ceva dar daca este sesizata trebuie sa ia masuri.
Trebuie sa aveti probe.
Puteti hema politia si daca vedeti caini arsi pe strada.
Sesizati in scris si sa aveti notata adresa.
Eu cred ca imi pierd timpul cu ei! nu au chef sa fie deranjati... m-am lovit de nepasarea lor cand am avut o imtamplare nefericita in viata mea, am suferit un accident rutier cu dauna totala a masinii, din pricina unui cal lasat pe drumul public ce leaga VOITEG de DETA, am evitat calul dar in schimb eu m-am rasturnat cu masina, iar domnii politisti ma sfatuiau sa nu pomenesc in declaratie de animal! Asta este Politia Romana!
Aveti perfecta dreptate
Si inainte se petreceau actiuni cu violenta impotraiva patrupedelor dar in ultima vreme de cand alesii neamului au hotarat exterminarea cainilor,fenomenul a luat amploare in special in randul tineretului care trateaza problema drept o disputa si o mandrie pentru cate exemplare au reusit fiecare sa extermine
Este o situatie tragica,in care alesii considera ca si-au indeplinit misiunea - au adoptat o lege care permite semenilor sa dovedeasca comportament inuman
Mai tragic este ca cei dispusi sa cerceteze actiunile omului situate in afara cadrului legal,prezinta dezinteres sau pronunta NUP
Sa nu ne intrebam de ce ne aflam in situatia generala actuala,daca nu avem civilizatie ,daca suntem barbari si dovedim comportament mai rau decat multe dintre necuvantatoarele sacrificate
Exact! se petreceau dar nu asa des!!! oameni fara scrupule au existat si vor mai exista dar ce se petrece acum in strada este strigator la cer!! stau si ma intreb cum de sunt oamenii atat de prosti si se lasa manipulati in halul asta?? si toate astea pentru o bunica iresponsabila care iese cu copii in parc si dupa 2 ore sesizeaza ca au parasit locul de joaca... Jalnic!!! Tot oamenii sunt responsabili pentru agresivitatea animalelor!!!sunt prinse si chinuite iar daca scapa cu viata devin agresive sau foarte fricoase..... este foarte trist ce se petrece si pe mine una, ca iubitoare de animale ma doare... pentru ca ma simt neputincioasa! nu pot sa ajut aceste biete suflete sa duca o viata decenta!! In fond cine le da dreptul sa ia viata unei vietati??? cine le da dreptul sa decida pentru viata lor? ori chiar nu mai stie nimeni de divinitate?? Ce ar fi daca am decide pentru viata oamenilor?? daca printre noi sunt violatori si criminali si nu stim concret care sunt asta inseamna sa prindem oamenii nevinovati si sa ii mutilam sau sa decidem pentru viata lor??? Dupa parerea mea oamenii din Romania nu stiu de frica! nu exista legi dure care sa pedepseasca aspru infractorii!!! si din aceasta cauza ne merge asa!!
Cei care fac asa ceva sunt niste sadici dezaxati si este bie ca politia sa ia masuri.
Au tendinte de sadism in general nu numai fata de caini si exista riscul sa faca acte de atro itate asupra oamenilor.
Politia ar trebui sa fie foarte interesata de prinderea acestora intrucat este posibil sa mai fi comis acte de violenta si asupra oamenilor sau chiiar sa exercite in viitor.

Alte discuții în legătură

Eutanasierea cainilor fara stapan si dreptul la viata al acestora. Filip Alexandru Filip Alexandru In dimineata aceasta am vazut ca probabil multi dintre voi stirea foarte tragica despre copilul ucis de maidanezi si totodata si propunea eutanasierii ... (vezi toată discuția)
Cum se va putea evita aplicarii legii pentru eutanasierea cainilor fara stapan CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Legea va putea fi foarte mult intaziata in conditiile in care se vor face cereri de adoptie. Apoi cel care a facut poate renunta la adoptie si sa faca cererea ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)