avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Masacrarea animalelor. Unde ma adresez impotriva celor ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Masacrarea animalelor. Unde ma adresez impotriva celor violenti cu animalele?

Buna ziua!! as dori sa va intreb cui trebuie sa ma adresez cu privire la ce se intampla in ultimele zile in Romania?? As dori sa fac o reclamatie vis-a-vis de nepasarea autoritatilor din Romania!! Nu este posibil ca aceasta problema sa ia o asa amploare si nimeni sa nu faca nimic pentru ca cei implicati in acest masacru sa plateasca!! Cui trebuie sa ma adresez ca acesti indivizi care chinuie animalele si instiga la violenta sa fie pasibili de inchisoare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: RamonaT85 , utilizator 11:14, 4 Octombrie 2013
ce parte din afirmatia mea nu intelegeti?? ca o bunica iresponsabila iese cu copii in parc si nu le are de grija 2 ore?? sau partea in care copilasii acestia au plecat 1km de la locul de joaca? cam cat de responsabila este aceasta doamna? daca nu stii sa ai grija de copii stai dracu acasa cu ei si gata nu ii expune pericolelor!!! in timpul asta de 2 ore acest copil putea foarte bine sa fie calcat de o masina sau luat de cineva de pe strada si dus departe de familie, poate chiar vandut... si atunci de ce tinem partea unei femei care cu adevarat a gesit?? singurul lucru tragic aici este moartea acestui copilas nevinovat in orice imprejurari s-ar fi intamplat!! si acum singurul lucru tragic este ca sufera niste biete animale!

Si asa pentru a va informa am 3 caini luati de pe strada nu adoptati si stau la bloc cam cati ati mai vrea sa iau?? sau ce insinuati ?? ca as avea cu ce sa ajut si nu ajut??? acesti caini au ajuns pe strada tot din nepasarea oamenilor ei nu sunt vinovati cu absolut nimik!!!
Sper sa platesca toti idiotii si incultii care chinuie animalele!!! sper sa aibe aceasi soarta!!!

In acest caz cred ca va irita adevarul!! Ce inseamna liniste noaptea pentru dumneavoastra? Sau siguranta pe strada?? Siguranta pe strada o sa fie atunci cand criminalii, talharii si violatorii sunt inchisi!!! In cazul acestora ce propuneti?? Va simtiti in siguranta??
Animalele devin agresive atunci cand sufera traume in trecut!!! si nu ataca singure doar atunci cand sunt in haita, este un instinct al lor! este o chestie de incredere in sine!! si probabil se razbuna!! dar probabil nu avetzi habar de aceste aspecte! nu ati studiat coportamentul animalelor! singurul lucru concret este ca nu exista lege pentru dezaxatii care traumatizeaza animalele, nu platesc in niciun fel pentru ca asta este Romania!!!! o tara de oameni analfabeti, inculti, needucati si as putea continua in felul acesta la nesfarsit!!! CA SA MA INTELEGETZI MAI BINE!!!!

[Va rog nu postati mesaje consecutive, aveti timp 30 de minute de la publicare sa le completati daca doriti sa mai scrieti ceva. Multumesc]
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2013
Ares-3, moderator
Cu agresivitate nu o sa va impuneti niciodata. Cel mult inchideti gura interlocutorului insa asta nu e o victorie.
Nu am spus ca bunica e nevinovata ci ca nu ea l-a omorat. Interesant cum ignora cei care va impartasesc opinia finalitatea neglijentei. Parca e de la sine inteles ca daca iti scapa copiii din ochi ii sfasie cainii.
Nici scenariile pe care le faceti nu au legatura cu situatia concreta. Nu toti copiii pierduti de insotitori mor sau au accidente, sunt furati, vanduti etc. Nu-i tin partea, va rog doar sa acceptati ca este de netolerat sa avem caini pe strazi si ca autoritatile trebuie sa ia masuri.

Asa cum nu toti cainii sunt agresivi precum cei in cauza, nici toti oamenii nu sunt ca aceia care ii tortureaza si-i ucid. Generalizarea nu aduce solutii. Concentrati-va pe gasirea metodelor de pedepsire a celor din clipurile despre care ati scris cand ati deschis topicul.
Succes!
Asa zisele scenarii sunt niste exemple cu privire la faptul ca 2 ore acesti copilasi de 6 respectiv 4 ani au hoinarit singuri pe strada fara ca cineva sa le poarte de grija!! nu cred ca cei doi la asa varsta frageda sunt in stare sa isi poarte singuri de grija!!! prin acest aspect o invinuiesc pe aceasta femeie!!! nu am o agresivitate fata de oamenii care au o parere contrara cu a mea doar ca ma enerveaza la culme cum lumea refuza sa vada adevarul!!! In schimb am o agresivitate fata de cei care savarsesc aceste fapte de cruzime!! de ei nu am mila si da as exercita acte de cruzime asupra lor daca as fi martora la asa ceva!!
Oamenii care fac asa ceva merita aceasi soarta!!!
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2013
RamonaT85, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eutanasierea cainilor fara stapan si dreptul la viata al acestora. Filip Alexandru Filip Alexandru In dimineata aceasta am vazut ca probabil multi dintre voi stirea foarte tragica despre copilul ucis de maidanezi si totodata si propunea eutanasierii ... (vezi toată discuția)
Cum se va putea evita aplicarii legii pentru eutanasierea cainilor fara stapan CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Legea va putea fi foarte mult intaziata in conditiile in care se vor face cereri de adoptie. Apoi cel care a facut poate renunta la adoptie si sa faca cererea ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)