Buna ziua . Va deranjez cu o mica problema aparuta - referitor la un procesmajorare pensie alimentara minor. O instanta a decis majorarea pensie in favoarea minorului, paratul a facut recurs- a depus un fluturas salariu , pt ca instanta sa il ia in considerare si sa reduca majorarea pensiei alimentare . Daca formulez intampinare si depun inscrisuri doveditoare ca minorul merge la gradinita cu program prelungit , instanta le va lua in considerare . Mentionez ca paratul nu l-a mai vizitat si nu se intereseaza de soarta baiatului din luna august 2008 . , dar are cu ce sa plateasca un domn avocat pt a taragana dosarul . Ce pot face .... Sper ca instanta sa anuleze recursul si sa plateasca si restanta . Multumesc pentru ajutor si raspunsuri
Va multumesc pt raspunsul prompt
dna avocat a cerut in numele lui sa se emita adresa la serv pt ca prima adeverinta nu ar fi corecta referitoare la venitul net ( cum ca ar cuprinde ore suplimentare , diverse sporuri etc ) , dar legea spune ca atata timp cat au caracter permament vor fi luate in calcul !!!!! Multumesc pt tot , - pt ajutor , sfaturi , sustinere
Orele suplimentare nu au caracter de continuitate...exista sporuri ,care de asemenea nu sunt continue....de curand anumite sporuri au fost desfintate de guvern....deci va bucurati acum dar din cat am inteles...peste cateva luni iar va intalniti la judecatorie.Cautati sa va intelegeti pentru ca...sa fim seriosi....un copil nu este usor de crescut in zilele de azi!!!!
asta nu intelege el , sustinand ca de bani ma folosesc eu ....., nici nu il intereseaza nimic .De 1 an , nu l-a vizitat si nici macar un tel , nu mai vorbesc de altceva .
cred ca nici nu mai exista un asemenea parinte care sa nu stie cand e ziua de nastere , sa nu participe la o serbare , sa nu il intereseze daca e bonlav etc nu mai spun ca de sarbatori ..... nimic - nici macar un telefon . E adevarat