avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire

Buna ziua
Doresc sa stiu ce trebuie sa contina dosarul pentru acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei in caz de somaj (in afara de cererea tip, copie dupa C.I., adeverinta de la Asociatia de Proprietari)? Somerii trebuie sa depuna o copie dupa carnetul de somaj sau este nevoie de o adeverinta de la Fortele de Munca? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:56, 2 Octombrie 2013
Copie de pe carnetul de somaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de incalzire pentru apartament anl blueelf08 blueelf08 Buna ziua! Locuiesc cu chirie intr-un apartament ANL, cu contract. Centrala pe gaze este ptr intreg blocul (30 de apartamente) iar factura vine la asociatie, ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire gabriolet gabriolet Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca gabi_... gabi_... am incetat activitatea pe data de 5 ian anul curent fiind disponibilizat.intrucat nu mi s-a eliberat cartea de munca de catre firma la care am lucrat recte PIC ... (vezi toată discuția)