avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Gestionarea Registrelor Agricole
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Gestionarea Registrelor Agricole

Daca un cumparator se prezinta pantru inregistrarea CVC in Registrul agricol,
- Trebuie sa prezinte copie dupa actul de proprietate a vanzatorului pentru a opera la pozitia acestuia, proprietatea vanduta?
- Daca apar diferente intre actul de proprietate a vanzatorului unde scrie 1/1 casa, iar in CVC doar teren arabil, persoana care gestioneaza Registrele agricole, are obligatia sa sesizeze notarul sau alta persoana abilitata?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:53, 4 Octombrie 2013
1. Da. Trebuie sa faceti o cerere la care sa anexati copie dupa CVC.
2. Pentru ce sa sesizeze agentul agricol notarul? Ce a facut el CVC? El va inregistreaza in Reg. agricol doar pe baza actelor prezentate de dvs., restul va apartine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul agricol Aurelian Gherasim Aurelian Gherasim La prezentarea unui contract de vanzare-cumparare pentru operarea in Registrul Agricol persoana abilitata pentru operarea pentru operarea in registrul ... (vezi toată discuția)
Teren agricol cumparat cu chitanta de mana in 1998, vandut de 2 ori de proprietar emi2014 emi2014 An anul1998 am cumparat un teren agricol extravilan cu uncontract de mana cu martori la pretul de 900 ron.la acea data i-am dat vanzatoarei suma de 600 ron. ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 rendec rendec Buna ziua, am și eu o întrebare, vreau sa dezbat succesiunea după bunica mea care a locuit în alt județ, in anii 2005 și 2006 am împuternicit pe bunica ... (vezi toată discuția)