avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Memoriul studentilor restantieri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Memoriul studentilor restantieri

Buna seara! Alaturi de aproape 50 de alti studenti din cadrul unei universitati de stat ma aflu in situatia de a repeta anul III din cauza unui singur examen de drept civil. In situatia data, am inaintat o cerere de organizare a unei noi sesiuni si schimbarea comisiei de evaluare, cerere acceptata de rectorat insa neaprobata de Consiliul facultatii pe motiv ca nu e timp suficient pentru ca sa invatam (doua zile am fi avut la dispozitie). Astfel, am dorit sa depunem un memoriu catre Biroul Senatului prin care sa cerem aprobarea trecerii in anul IV cu respectiva restanta din anul II. Am fost pusi in situatia unui nou refuz de data aceasta spunandu-ne ca este prea tarziu, memoriul trebuind depus de anul trecut. Imi poate spune cineva ce este de facut in aceasta situatie sau daca se mai poate face ceva? Memoriul acesta din cate am inteles are o baza legala. Stie cineva mai multe detalii?

Alte discuții în legătură

Probleme cu facultatea ContSters67739 ContSters67739 Buna seara ma numesc Ben Rachid Mohamed Kais si sunt student tunisian la facultate de farmacie la UMF Cluj anul 4. In urma sesiunilor am ramas restant la 4 ... (vezi toată discuția)
Pot fi data in judecata pentru neplata unei rate de catre universitate? Julia24 Julia24 Buna ziua. Va scriu in cadrul acestui topic desi nu sunt sigura daca am postat corect si rog administratorii forumului sa ma scuze daca cumva am postat ... (vezi toată discuția)
Examene restanta... simpleway simpleway Sunt studenta in anul 1 la Litere. Am o profa, care incearca nervii tuturor studentilor care trec pe mana ei. Am dat la ea a 3-a restanta si am picat-o. Oare ... (vezi toată discuția)