avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie pentru elevi peste 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie pentru elevi peste 18 ani

Bună seara.
Pe 20 februarie 2013 am implinit 18 ani, de atunci n-am mai primit alocatie DELOC.
Acum ca am inceput liceul din nou, diriginta ne-a dat sa completam o cerere pentru alocatie pentru elevii de peste 18 ani, am completat cererea si am dat-o impreuna cu o copie dupa buletin dirigintei. Totul ok.

Acum intrebarea mea este: O sa primesc alocatiile din urma, de exemplu din februarie pana acum in octombrie, sau nu se mai ia in calcul lunile din urma, ci doar octombrie?

Vă mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:32, 3 Octombrie 2013
O sa primiti si pe toate lunile din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia elev peste 18 ani kikison kikison Buna ziua, in august 2010, baiatul meu a implinit 18 ani. Pana atunci, alocatia lui intra pe cardul meu ( asa am optat). Incepand din septembrie, alocatia i-a ... (vezi toată discuția)
Alocatie dupa 18 ani ada2113 ada2113 sora mea nu a mai primit alocatia luna aceasta, a implinit 18 ani in noiembrie insa pentru decembrie si noiembrie i-au dat. S a schimbat ceva si nu se mai da ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil peste 18 ani andreimihai1969 andreimihai1969 ce acte sunt necesare pentru a beneficia in continuare de alocatie daca copilul a implinit 18 ani si urmeaza liceul la zi si unde se depun (vezi toată discuția)