avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contract de telefonie mobila facut de un minor fara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contract de telefonie mobila facut de un minor fara acordul parintilor...

Buna seara,am un nepot problema care face multe necazuri parintiilor lui.Ultima si cea mai recenta este ca a luat buletinul tatalui si a incheiat un contract de abonament cu o companie de telefonie mobila.Mentionez ca nepotul este minor ,dar totusi a putut face acest contract mintind operatorul ca are acceptul parintilor.Normal cred ca acel operator nu trebuia sa incheie acel contract fara a lua legatura cu unul dintre parinti.Ce pot face pentru a anula acest contract,cum trebuie sa procedam ???#-o

Alte discuții în legătură

Portare numar telefon - este legala taxarea? ADIC1469 ADIC1469 Parintii mei au cerut portarea numarului la o alta companie de telefonie fixa, care are preturi mai avantajoase. Surpriza a venit din partea fostei companii de ... (vezi toată discuția)
Abuz sau incompetenta M.amalia M.amalia ......Tatal meu este abonat la o companie de telefonie fixa din 2006. In data de 22 decembrie 2010 a fost contactat telefonic de o operatoare a acestei ... (vezi toată discuția)
Executare GabrielIonescuPaul GabrielIonescuPaul Buna seara. Tatal meu a facut mai multe abonamente la un operator de telefonie mobila , doar cu buletinul din ce mi-a spus, deoarece nu are un serviciu sau ... (vezi toată discuția)