avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare

Buna seara.
Tatal meu a facut mai multe abonamente la un operator de telefonie mobila , doar cu buletinul din ce mi-a spus, deoarece nu are un serviciu sau pensie. Tinand cont de faptul ca el nu are un venit (nu inteleg nici cum a fost posibil sa-i accepte respectivele abonamente) ce se poate intampla daca nu -si achita abonamentele lunare ? Casa este pe numele ambilor parinti.. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: GabrielIonescuPaul , utilizator 09:53, 9 Noiembrie 2014
Poate fi executat silit, la un moment dat, pe bunuri mobile de valoare...autoturism, de exemplu, daca se afla exclusiv in proprietatea tatalui dvs.
Multumesc, dar casa? Doar casa e pe numele tembelului si a mamei , altceva nu are.. incerc sa-l conving sa le anuleze, dar sunt mici sansele de izbanda
oricum nu poate sa le anuleze ...trebuie sa treaca termenul din contract . daca are 2 ani pe fiecare abonament...trebuie platita clauza de reziliere pentru fiecare luna ramasa din fiecare contract pana la finalizarea acestuia .
Scrie pe ele ca in 15 zile se pot anula unilateral.. Dar eu nu ma pot duce sa le anulez, ar trebuie sa se duca el si nu pare a avea asa ceva in intentie (cred ca a luat-o razna)- inteleg ca nu pot fi executate decat bunuri ce sunt exclusiv in proprietatea sa (nu si apartamentul pe care este si mama proprietar)... Nu inteleg cum de i-au acceptat 5 abonamente (in valoare totala de aproximativ 40 de euro pe luna doar cu buletinul, el nefiind angajat de ani de zile)
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Noiembrie 2014
GabrielIonescuPaul, utilizator
or fi abonamente pre-pay , daca spuneti ca se pot anula unilateral.
in cazul lor este ceva de genul cartelei , daca ai incarcat abonamentul vorbesti...in caz ca nu l-ai incarcat , s-a blocat.....
nu folosesc asa ceva , dar banuiesc ca nu provoaca costuri sa se ajunga la executare.

Alte discuții în legătură

Fara sanse in fata unei fraude in telefonie mobila ranyabv ranyabv Buna ziua. In luna iulie a acestui an persoane necunoscute mie si-au incarcat 2 cartele pre-pay folosindu-se de contul meu intr-o retea de telefonie mobila (cu ... (vezi toată discuția)
Daune reziliere contract orange SebiHK SebiHK Buna ziua, In data de 15.04.2015 am facut 2 abonamente Orange, in valoare de 41, respectiv 21 euro / luna, achizitionand la pret promotional un telefon si o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila alexrose alexrose Buna ziua, Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie: Am un contract de telefonie mobila din 2008. In data de 15-12-2009 am semnat un act aditional prin care ... (vezi toată discuția)