Buna seara.
Tatal meu a facut mai multe abonamente la un operator de telefonie mobila , doar cu buletinul din ce mi-a spus, deoarece nu are un serviciu sau pensie. Tinand cont de faptul ca el nu are un venit (nu inteleg nici cum a fost posibil sa-i accepte respectivele abonamente) ce se poate intampla daca nu -si achita abonamentele lunare ? Casa este pe numele ambilor parinti.. Va multumesc
Multumesc, dar casa? Doar casa e pe numele tembelului si a mamei , altceva nu are.. incerc sa-l conving sa le anuleze, dar sunt mici sansele de izbanda
oricum nu poate sa le anuleze ...trebuie sa treaca termenul din contract . daca are 2 ani pe fiecare abonament...trebuie platita clauza de reziliere pentru fiecare luna ramasa din fiecare contract pana la finalizarea acestuia .
Scrie pe ele ca in 15 zile se pot anula unilateral.. Dar eu nu ma pot duce sa le anulez, ar trebuie sa se duca el si nu pare a avea asa ceva in intentie (cred ca a luat-o razna)- inteleg ca nu pot fi executate decat bunuri ce sunt exclusiv in proprietatea sa (nu si apartamentul pe care este si mama proprietar)... Nu inteleg cum de i-au acceptat 5 abonamente (in valoare totala de aproximativ 40 de euro pe luna doar cu buletinul, el nefiind angajat de ani de zile)
or fi abonamente pre-pay , daca spuneti ca se pot anula unilateral.
in cazul lor este ceva de genul cartelei , daca ai incarcat abonamentul vorbesti...in caz ca nu l-ai incarcat , s-a blocat.....
nu folosesc asa ceva , dar banuiesc ca nu provoaca costuri sa se ajunga la executare.