avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plata amenzii de circulatie dupa pierderea procesului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plata amenzii de circulatie dupa pierderea procesului - jumatate sau integral?

Am pierdut procesul pentru o amenda de circulatie (depasire viteza in localitate). Mai pot plati jumatate din amenda sau trebuie sa platesc integral?
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 11:33, 3 Octombrie 2013
integral

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, duminica aceasta am luat o amenda de viteza, pentru ca ... Alex_2021 Alex_2021 Salut, Duminica aceasta am luat o amenda de viteza, pentru ca mi-a aratat doar viteza cu care am depasit, si nu mi-a aratat numarul masinei mele ... (vezi toată discuția)
Suspendare drept conducere auto victoriatofan victoriatofan Daca mi s-a luat permisul auto fiindca am depasit cu 1 km limita maxima a vitezei legale (adica 51 km.) si am facut contestatie la judecatorie, daca nu platesc ... (vezi toată discuția)
Cand expira termenul de 48 ore pentru plata unei amenzi primita sambata? nilro nilro Buna ziua, Am primit o amenda auto pentru depasire viteza, undeva in alt judet, intr-o zi de sambata la ora 12:50. Agentul de circulatie mi-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)