avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, Duminica aceasta am luat o amenda de viteza, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, Duminica aceasta am luat o amenda de viteza, pentru ca ...

Salut,

Duminica aceasta am luat o amenda de viteza, pentru ca mi-a aratat doar viteza cu care am depasit, si nu mi-a aratat numarul masinei mele inregistrat pe dispozitiv (radar).
Am refuzat sa semnez procesul verbal.
Politistul atunci a scris la mentiuni "doresc sa primesc prin posta procesul" si ma pus sa semnez. Si am semnat.

Intrebarea mea este urmatoarea, daca primesc procesul verbal prin posta, mai pot sa platesc amenda la jumatate, find dat faptul ca am semnat? Sau va trebuie sa o platesc integral?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 20:36, 3 Iunie 2021
Mai puteți plăti la jumătate, termenul de 15 zile incepe de la data primirii, scrisa pe acel plic (data comunicării). Când mergeți să plătiți amenda, să aveți la dvs. și plicul respectiv, nu-l aruncați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca semnez procesul-verbal in rubrica "mentiuni" se considera semnat procesul-verbal? Alex_2021 Alex_2021 Salut, Am fost oprit de domnul politist L.F. pentru depasirea vitezi legale si inregistrat de radar . Domnul mi-a inmanat provesul-verbal si ma intrebat ... (vezi toată discuția)
Amenda radar! proces verbal nesemnat. 6 puncte penalizare = 301 ron? dorudoru dorudoru Sambata 11.06.2011. mergem cu masina de la Deva - la - Timisoara .La vre- 30 km de Lugoj la intrarea intr-un sat.Stateau ascunsi politistii cu radarul. Este ... (vezi toată discuția)
Amenda radar geo.yan geo.yan In data de 07.02.2009 in localitatea Dumbraveni jud Vrancea sensul de deplasare Buzau-Focsani am fost depistata pe randar conducand cu o viteza de 70%.La 1 ... (vezi toată discuția)