avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxe judiciare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxe judiciare

Care sunt taxele percepute pentru despagubiri morale si cele pentru despagubiri materiale. Stiam ca pentru despagubiri morale nu se plateste nicio taxa (hotararea Curtii Constitutionale). A ramas asa ?
Dar pentru despagubiri materiale ? Care este cuantumul ? #-oCaz concret : solicit despagubiri materiale din partea ANRP, in baza Legii 554, pentru o intarziere de 7 ani la plata despagubirii cuvenite (dosar complet,dar mereu si insistent neluat in seama).
OUG 80/2013 privind taxele judiciare de timbru. Ordonanta de urgenta nr. 80/2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru pentru daune morale ContSters277534 ContSters277534 Buna ziua, Citeam undeva ca taxa de timbru pentru daune morale nu se mai plateste, in caz de insulta si calomnie. Asa e? Aveti idee cat este, in caz ca se ... (vezi toată discuția)
Emitere titlu despagubire anrp mototo mototo Buna seara . In luna noiembrie 2011 am expediat Autoritatii Nationale pentru restituirea proprietatilor decizia irevocabila a ICCJ - CAF ( pronuntata ... (vezi toată discuția)
Se mai depune timbru judiciar ? Pilu Pilu Buna ziua. As avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: O cunostinta de-a mea a facut recurs la Curtea de apel si a depus totodata si chitanta taxa timbru ... (vezi toată discuția)