avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cazier - pot urma scoala de soferi?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cazier - pot urma scoala de soferi?

Buna ziua,
daca o persoana este condamnata la 2 ani inchisoare cu suspendare conditionata a executarii pedepsei, conform art 81 Cp, art 82 Cp, pentru art 208/1,4 Cp, art 209/1,e, art 86/1 OUG 195/2002, art 74/1,c Cp, art. 76/1,d Cp, art 33/a Cp, art 34/b Cp, cu aplicare art. 71/1,2 Cp, art. 64/1, a, teza a II - a, b si c Cp art 71/5 Cp, prin Sentinta penala 147/03.06.2010 a judecatoriei ......., definitiva prin neapelare.

Persoana respectiva poate sa se inscrie la o scoala de soferi pentru obtinere permis cat B?

Va multumec anticipat si astept raspunsul dvs
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:24, 3 Octombrie 2013
OUG195
Art.86. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.

Persoana in cauza poate urma cursurile unei scoli de soferi in vederea obtinerii permisului de conducere dupa ce intervine reabilitarea de drept, adica dupa perioada de supendare la care se adauga 2 ani.
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2013
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie dispusa de procuror- ce inseamna? mamymeu82 mamymeu82 poate cineva sa mi citeasaca aceasata dispunere??? neinceperea urmaririi penale fata de ....s.o...........-cercetat sub aspectul infractiunii prevazute de art ... (vezi toată discuția)
Pot sustine examenul auto daca... Ivanlaurentiu27 Ivanlaurentiu27 Am fost \"condamnat la 3 ani inchisoare pt savarsire faptei prev. De art.2 alin.2 Lg143/2000 art 74 alin. 2 CP, art 76 alin.1 lit.a CP , art. 76 alin.3 CP cu ... (vezi toată discuția)
Incredintarea masinii unei persoane fara permis Dragosh07 Dragosh07 Buna Ziua am incredintat masina unui Prieten care nu detinea permis de conducere , - am fost Opriti de Politia Rutiera , am recunosc fapta , ca sti-am ca nu ... (vezi toată discuția)