poate cineva sa mi citeasaca aceasata dispunere???
neinceperea urmaririi penale fata de ....s.o...........-cercetat sub aspectul infractiunii prevazute de art 208 alin 1,4 art 209 alin 1 lit e.codul penal intrucat faptei ii lipseste sub aspectul laturii subiective,unul din elementele constitutive ale infractiunii,respectiv sustragerea bunului in scopul de a-l folosi pe nedrept.disjungerea si continuarea cercetarilor fata de ..s.o..........sub aspectul savarsirii infractiunilor prevazute si pedepsite de art 86 alin 1 din oug nr 195/2002 si art 87 alin 1 din oug nr 195/2002 r cu aplicare art 33 alin 1 lit bcod penal.imi poate citi si mie cineva aceasta????
Ati primit neinceperea urmaririi penale pentru furt calificat, dar cercetarile vor continua pentru:
Art. 86. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
Art. 87. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
Aceste doua fapte sunt savarsite in concursul de infractiuni prevazut de:
ART. 33 cod penal:
Concursul de infracţiuni
Concurs de infracţiuni există:
a) când două sau mai multe infracţiuni au fost săvârşite de aceeaşi persoană, înainte de a fi condamnată definitiv pentru vreuna dintre ele. Există concurs chiar dacă una dintre infracţiuni a fost comisă pentru săvârşirea sau ascunderea altei infracţiuni; b) când o acţiune sau inacţiune, săvârşită de aceeaşi persoană, datorită împrejurărilor în care a avut loc şi urmărilor pe care le-a produs, întruneşte elementele mai multor infracţiuni.
Ce pedeapsa primeste?
rmaryb
Buna ziua.Baiatul meu are dosar penal ! Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice art 86Alin2 si art 87 alin 1 din Oug195/2002 cu apl art 33 lit a si ... (vezi toată discuția)