avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie dispusa de procuror- ce inseamna?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie dispusa de procuror- ce inseamna?

poate cineva sa mi citeasaca aceasata dispunere???
neinceperea urmaririi penale fata de ....s.o...........-cercetat sub aspectul infractiunii prevazute de art 208 alin 1,4 art 209 alin 1 lit e.codul penal intrucat faptei ii lipseste sub aspectul laturii subiective,unul din elementele constitutive ale infractiunii,respectiv sustragerea bunului in scopul de a-l folosi pe nedrept.disjungerea si continuarea cercetarilor fata de ..s.o..........sub aspectul savarsirii infractiunilor prevazute si pedepsite de art 86 alin 1 din oug nr 195/2002 si art 87 alin 1 din oug nr 195/2002 r cu aplicare art 33 alin 1 lit bcod penal.imi poate citi si mie cineva aceasta????
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:26, 2 Octombrie 2012
Ati primit neinceperea urmaririi penale pentru furt calificat, dar cercetarile vor continua pentru:

Art. 86. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
Art. 87. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.

Aceste doua fapte sunt savarsite in concursul de infractiuni prevazut de:

ART. 33 cod penal:
Concursul de infracţiuni
Concurs de infracţiuni există:
a) când două sau mai multe infracţiuni au fost săvârşite de aceeaşi persoană, înainte de a fi condamnată definitiv pentru vreuna dintre ele. Există concurs chiar dacă una dintre infracţiuni a fost comisă pentru săvârşirea sau ascunderea altei infracţiuni;
b) când o acţiune sau inacţiune, săvârşită de aceeaşi persoană, datorită împrejurărilor în care a avut loc şi urmărilor pe care le-a produs, întruneşte elementele mai multor infracţiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pedeapsa primeste? rmaryb rmaryb Buna ziua.Baiatul meu are dosar penal ! Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice art 86Alin2 si art 87 alin 1 din Oug195/2002 cu apl art 33 lit a si ... (vezi toată discuția)
Prins beat,minor si fara permis cristiano18 cristiano18 Un prieten de al meu a fost prins conducand masina sub influenta bauturiilor alcoolice avand 0,68 in aerul expirat ,ne avand permis de conducere (17 ani) ce ... (vezi toată discuția)
Accident sofer baut si victima,ce ne asteapta de la judecator? jianu00000 jianu00000 tatal meu a avut un accident,a avut o alcoolemie de 1,09 in aerul expirat,a mers de bunavoie la analize s-a inteles cu celalalt sofer ca nu va depune plangere ... (vezi toată discuția)