avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare

sunt nedumerit de cum pot face reabilitare a cazierului trb sa treaca pedeapsa care am luato 2 ani cu suspendare si 4 de incercare ca eu unu tot nu inteleg ce naiba o scrie in cazier suspendarea sau amandoua ast rsp
Cel mai recent răspuns: thad92 , utilizator 15:30, 3 Octombrie 2013
alexbz a scris:

sunt nedumerit de cum pot face reabilitare a cazierului trb sa treaca pedeapsa care am luato 2 ani cu suspendare si 4 de incercare ca eu unu tot nu inteleg ce naiba o scrie in cazier suspendarea sau amandoua ast rsp

Reabilitarea de drept, ca efect al suspendarii conditionate a executarii pedepsei va conduce la scoaterea condamnatului din evidenta cazierului judiciar. La 4 ani dupa hot judecatoreasca definitiva asta se va intampla

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua alexbz alexbz am si eu o ? sa terminat procesul in care am fost judecat si vreau sa stiu cat imi ramane fapta in cazier am luat 2 ani cu suspendare si 4 de incercare or ... (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)
Suspendare conditionata trascaelena trascaelena \"In baza art.33,34 lit.a Cod penal, inculpatul va executa 2 ani inchisoare.\" Asa suna hotararea judecatoreasca din data de 15 feb 2008.Dar \"In baza art ... (vezi toată discuția)