avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Firma pariuri sportive - microintreprindere?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Firma pariuri sportive - microintreprindere?

Sunt un srl care are cod caen 9200-activ din jocuri de noroc si pariuri inca de la infintare. Activitatea propriuzisa se rezuma la o factura pe luna pe care scrie " chirie conform contract" emisa catre o societate de pariuri.
Sunt declarat ca microintreprindere . Este corect?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:57, 5 Octombrie 2013
Buna seara,

In opinia mea cu obiectul dvs. de activitate nu puteti fi microintreprindere potrivit art. 112^2, alineatul 6, litera c din CF.
(6) Nu intră sub incidenţa prevederilor prezentului titlu persoanele juridice române care:
c) desfăşoară activităţi în domeniile jocurilor de noroc, consultanţei şi managementului.

Numai bine
Cred ca nu ati trecut corect codul CAEN. Activitatea cu cod CAEN 9200 o desfasoara chiriasul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)
microintreprindere Andra_m Andra_m Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cum este corect sa platesc impozit. Din martie mi-am deschis un SRL, sunt singurul actionar, nu am angajati ... (vezi toată discuția)
Firma de consultanta - microintreprindere Lori47 Lori47 În sensul prezentului titlu, o microîntreprindere este o persoana juridica româna care îndeplineste cumulativ urmatoarele conditii, la data de 31 ... (vezi toată discuția)