avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract asociere in participatiune intre doua ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract asociere in participatiune intre doua persoane juridice

Am o societate ce are ca obiect de activitate pariurile sportive. Vreau sa inchei un contract de asociere in participatiune cu o alta persoana juridica ce are ca obiect de activitate jocurile de noroc (aparate), aceasta venind si cu spatiul in care urmeaza a ne desfasura activitatea, dar si cu angajatii. As dori un model de astfel de contract. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bar cu jocuri de noroc Yonumaiyo Yonumaiyo Deci, administrez un bar un S.R.L. mai exact, am facut cu o firma de jocuri de noroc un contract de participatiune, mai pe inteles e un contract unde eu ma ... (vezi toată discuția)
Subiect: intrare in vigoare oug si norme metodologice Bogdan Frunza Bogdan Frunza Salutare! Ma omoara OUG 77/2009. Cand intra in vigoare, daca pe net apare in M Of 439/26.06.2009 iar pe hartie apare publicata abia luni, 29.06.2009? daca ... (vezi toată discuția)
Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)