avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Familie monoparentala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Familie monoparentala

Buna seara !sunt divortata si copiii au domiciliul la mine dar autoritatea parinteasca este comuna.As dori sa stiu si eu de ce alocatii pot beneficia,daca pot beneficia de subventie pentru caldura sicopilul cel mare care este clasa 1 de bursa sociala?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:59, 3 Octombrie 2013
Vedeti acest link care va poate lamuri :
[ link extern ]

Bursele de ajutor social se acordă elevilor, la cerere, în funcţie de situaţia materială a familiei sau a susţinătorilor legali.
Pentru obţinerea bursei de ajutor social, elevii majori sau părinții/tutorii legal instituiți/ reprezentanţii legali ai elevilor minori depun la comisia de atribuire a burselor din unitatea de învăţământ, în termenul stabilit de aceasta, o cerere însoţită de acte care dovedesc dreptul de acordare a bursei de ajutor social.
in acest sens, va trebui sa va adresati conducerii unitatii scolare unde copilul dvs urmeaza cursurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burse elevi cu probleme oftalmologice CATALINA-MINA CATALINA-MINA Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu bursele pt elevii cu probleme oftalmologice. Care sunt conditiile pt a beneficia de bursa, in ce situatii, ce ... (vezi toată discuția)
Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca ... Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca poate cere bursa medicala,are orientare școală, are certificat de handicap, are boala care se ... (vezi toată discuția)
Burse sociale elevi cristina velescu cristina velescu as dori sa stiu ce acte imi trebuie si ce venit trebuie sa avem pe membru de familie pt a obtine bursa scolara.si cat este aceasta bursa?.multumim! (vezi toată discuția)