avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bani de chirie de la armata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bani de chirie de la armata

Buna ziua,am si eu o intrebare dar pentru a ajunge la intrebare trebuie sa va povestesc situatia,o sa incerc sa fiu cat mai explicit.

In anul 2006 m-am angajat in armata romaniei ca soldat gradat voluntar,in anul 2009 luna noiembrie m-am mutat cu chirie in bucuresti unde am beneficiat de contract de chirie din partea propietarului ,in urma caruia am primit si compensatie lunara de la unitatea la care eram incadrat...In luna martie 2010 propietarul mi-a reziliat contractul de chirie,eu nu am stiut treaba asta.in urma cu 2 saptamani anul acesta (2013) am primit o scrisoare din partea unitati ca trebuie sa platesc compensatia lunara primita de la armata (2370 ron) acesti bani zic ei ca i-am primit necuvenit,deoarece contractul meu a fost reziliat inainte de termen.Eu in momentul de fata nu mai sant angajat in armata din anul 2011.

M-am gandit in felul urmator,eu pe propietar nu il pot da in judecata deoarece am clauza in contract ca poate rezilia contractul singur pe motiv daca nu platesc intretinerea si chiria la timp..adica daca ar fi la o adica sa il dau in judecata nu am cu ce sa dovedesc ca am fost un chirias model..e cuvantul meu impotriva lui...deci este o cheltuiala de bani degeaba ..

Pe mine ma intereseaza sa fac cumva sa nu fiu nevoit sa platesc toata suma de 2370 ron ... Ma gandesc ca poate este vreo solutie prin care eu sa platesc impozit la aceasta suma la circa finaciara unde este inregistrat contractul....

Ce ma sfatuiti sa fac?

Alte discuții în legătură

Soldat gradat profesionist beleaua_vs beleaua_vs Buna ziua! Am cautat pe google informatii dar nu prea am gasit mai nimic...am si eu 2 intrebari si anume: -daca ma angajez in armata ca soldat gradat ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unor sume nedatorate, platite cu titlu de compensatie lunara pentru plata chiriei dan_co dan_co Buna ziua. As dori sa stiu care este procedura pe care trebuie sa o urmeze o institutie publica din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta ... (vezi toată discuția)
Reziliere de catre propietar, contract inchiriere la circa financiara Egnar Egnar Buna ziua spiinetimi va rog eu ca propietar daca am facut contract la circa financiara chiriasului pe 5 ani ,pot rezilia contractul oricand vreau?Multumesc (vezi toată discuția)