avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere de catre propietar, contract inchiriere la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere de catre propietar, contract inchiriere la circa financiara

Buna ziua spiinetimi va rog eu ca propietar daca am facut contract la circa financiara chiriasului pe 5 ani ,pot rezilia contractul oricand vreau?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Egnar , utilizator 20:25, 26 Mai 2013
Buna ziua,
Da, cu respectarea preavizului obligatoriu prevazut in contract si cu plata eventualelor daune prevazute.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Multumesc .dar in contract nu este prevazut nici un preaviz ,am inchiriat pe 5 ani ,nu sant alte clauze.In aceste condii pot rezilia?
eu sant chirias ,am inchiriat de la propietara pe 5 ani prin circa financiara pana in data de 2019,.sant la zii cu toate darile inclusiv chiria ,intretinerea ,curent ,etc,Propietarei i sa nazarit ca ar dorii sa vanda garsoniera,Intrebarea este poate rezilia cand doreste acest contract?avand in vedere ca sant la zii cu toate darile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi chirias in instanta xemina xemina Buna ziua sunt chirias cu contract la circa financiara pe 6 ani.Propietarului ii sa nazarit dupa 10 luni ca vrea sa vanda casa .Am dreptul sa cer in instanta ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de inchiriere Cerghizan Cerghizan Buna ziua. Am si eu o nedumerire mare...va rog sa ma ajutati... Problema sta in felul urmator: Am inchiriat un spatiu comercial unei pers juridice in curs de ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere circa financiara... Egnar Egnar Buna seara ,sant chirias si am contract de inchiriere la circa financiara incheiat intre mine si propietar cu chirie de 70 ron/luna timp de 6 ani, asa cerand ... (vezi toată discuția)