Buna ziua sunt chirias cu contract la circa financiara pe 6 ani.Propietarului ii sa nazarit dupa 10 luni ca vrea sa vanda casa .Am dreptul sa cer in instanta faptul ca nu si-a respectat contractul?Mentionez sant la zii cu toate darile ....
a patit o matusa de a mea asa , proprietarul daca vinde casa , noul proprietar este obligat sa te lase pe tine in chirie deoarece ai contract la notar pe acea adresa , iar punete tu in pielea noului proprietar , cumperi casa sa locuiasca altu?:)) legea ii da voie sa o vanda ca este a lui dar cu conditia ca tu sa stai in chirie sper ca te-am ajutat intr-un fel
e serios contractul incheiat la circa financiara intre mine si propietar,pe o perioada fixa de ani ex de la 12.02.2013 pana la 12.02.2018.am original ca sa facut in 3 exemplare.si propietarul vrea dupa aproape un an sa il vanda ,nu il intereseaza de contract.
Poate sa vanda si pe dv. va poate eventual evacua cumparatorul daca nu ii aduceti la cunostinta contractul. Asta daca nu e autentic. Mai bine il faceati la notar...