avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi chirias in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi chirias in instanta

Buna ziua sunt chirias cu contract la circa financiara pe 6 ani.Propietarului ii sa nazarit dupa 10 luni ca vrea sa vanda casa .Am dreptul sa cer in instanta faptul ca nu si-a respectat contractul?Mentionez sant la zii cu toate darile ....
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 17:44, 8 Februarie 2014
a patit o matusa de a mea asa , proprietarul daca vinde casa , noul proprietar este obligat sa te lase pe tine in chirie deoarece ai contract la notar pe acea adresa , iar punete tu in pielea noului proprietar , cumperi casa sa locuiasca altu?:)) legea ii da voie sa o vanda ca este a lui dar cu conditia ca tu sa stai in chirie sper ca te-am ajutat intr-un fel
E autentic contractul?
e serios contractul incheiat la circa financiara intre mine si propietar,pe o perioada fixa de ani ex de la 12.02.2013 pana la 12.02.2018.am original ca sa facut in 3 exemplare.si propietarul vrea dupa aproape un an sa il vanda ,nu il intereseaza de contract.
Poate sa vanda si pe dv. va poate eventual evacua cumparatorul daca nu ii aduceti la cunostinta contractul. Asta daca nu e autentic. Mai bine il faceati la notar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere circa financiara... Egnar Egnar Buna seara ,sant chirias si am contract de inchiriere la circa financiara incheiat intre mine si propietar cu chirie de 70 ron/luna timp de 6 ani, asa cerand ... (vezi toată discuția)
Reziliere de catre propietar, contract inchiriere la circa financiara Egnar Egnar Buna ziua spiinetimi va rog eu ca propietar daca am facut contract la circa financiara chiriasului pe 5 ani ,pot rezilia contractul oricand vreau?Multumesc (vezi toată discuția)
Poate un propietar vinde casa in care are chiriasi cu contract la circa financiara si luat in baza de date la cadastru? xemina xemina Buna seara as dorii sa stiu daca un propietar poate vinde casa pe care o are inchiriata la chiriasi prin circa financiara contract si luat acest contract in ... (vezi toată discuția)