avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
lasa ca daca nu reusim sa intram pe locuri direct pe post sunt sigura ca la anul luam 10 pe linie cum a spus 9iustitia sa fim sigure sa nu mai avem surprize:D
In primul rand bafta celor care vor sustine examenul la sng,in al doilea rand am o intrebare .Credeti ca in 2014 se va da integral NCPC SI NCPP la SNG ,de asemea credeti ca la inm se va da din noile NCP si NCPP,eu cred ca codurile penale sunt de imediata aplicare si ca se va da sigur din ele pentru ca aici lucrurile sunt mai serioase decat in cazul civilului ,dar poate altcineva are alta informatie
Hmmm.... eu mă tot încăpăţânez să cred că la diferenţele astea enorme de punctaj e vinovat numai şi numai subiectivismul corectorilor.... :D şi astrele...pentru că trebuie să fii foarte favorizat de conjuncţiile astrale să urci atâtea poziţii după contestaţie,în timp ce alţii pică la sutime....
ªi dacă la 120 de locuri aşa stau lucrurile,atinci mă gândesc cum or sta la concursurile astea direct pe post unde sunt doar DOUÃ locuri.....

Da,la SNG va fi totul pe NCPC ,clar! Cu NCPP vom vedea....poate avem iarăşi surpriza să-l amâne.Dar foarte probabil să avem si NCPP pt.ca se da legislatia în vigoare la data anuntarii concursului.
Despre INM nu stiu nimic....vor da ei o tematica prin martie probabil....
Mie nu imi trimite mailuri corect forumul. Ba imi da e-mail si daca am postat doar eu, ba nu imi zice nimic dupa ce au aparut inca 2 pagini.

Pt Q88, vezi intrebarile de pana acum. Raspunsurile nu au ceva special, doar sa scrii ce este de scris, materia care corespunde, si sa folosesti bine limbajul. Nu stiu sa zic mai mult ca nu am deslusit nici eu toate tainele inca.

9iustitia - Dau si eu la Diicot, desi mi s-a spus ca e super bataie. Ar fi un post ideal pt mine ca eu sunt specializata deja pe penal. Nu stiu in ce consta proba practica totusi. O sa sun eventual sa intreb. Singura problema e ca m-am saturat sa alerg prin oras sa imi fac cazierele si ce mai trebuie.
Geanina, scuza-ma ca te corectez, dar sunt 30 locuri pt parchete, 90 pt instante. Dar cred ca pe la locul 44 avea intradevar si sanse la locurile de la parchete, nu cred ca toti vroiau parchet si nu instanta. Sau ma insel eu?
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2013
rosa_weigand, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)