Mai mult ca sigur nu se va da in februarie pentru ca s au ocupat toate cele 120 de locuri,cel putin cand s a dat examen in 2010 nu se ocupasera toate locurile din septembrie 2009 si mai mult ca sigur sigur sa va da in toamna asa cum este stabilit si prin lege ;)
Mie mi-a zis cineva ca sunt sanse si pt februarie, dar ar trebui sa sunam la sng sa vedem. Eu am sunat acum vreo 2 saptamani si intra faxul, n-am mai incercat intre timp. Mai stau o vreme si incerc iar.
Diferenta mare e ca daca s-ar da in februarie s-ar da VCPP. Sa vedem ce se mai aude, pt ca absolut nimeni nu e sigur de nimic, nici macar cei care organizeaza. Nu stiu cat s-au mai degrevat instantele odata cu legea cu noile taxe de timbru(din iunie 2013) care sunt uriase daca te gandesti la accesul liber la justitie.
Oricum, probabil vor fi mai multe concursuri direct pe post.
Voi cam cum va organizati? Asteptati sa intre noile coduri sau mai invatati din actualul CPP? Tinand cont ca o sa trebuiasca sa stim si formularile exacte e cam stresant sa nu stii care e de retinut.
Daca ai terminat 4 ani la zi si nu pe la ID, diploma e perfect valabila.
Eu am terminat la zi si de 3 ani de cand dau la magistratura nu mi-a zis nimeni nimic.
Plus ca am un coleg care a luat la INM in 2012 si nu a avut nicio problema ca a terminat la Spiru.
Daca stim materia, nu vom avea nicio problema!