avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
rosa_weigand a scris:

Eu am luat o decizie cam riscanta, dar am luat-o, si m-am apucat sa invat NCPP. A fost modificat mult anul asta si ma intreb daca-l mai schimba pana intra, dar cum incertitudinea pt mine=stres total, am luat decizia sa cred ce vreau eu - ca o sa intre si o sa se dea din el. Asta in primul rand pt ca la PP eu am stat foarte prost si mi-e mult mai greu sa invat decat la celelalte, asa ca nu mai astept.
Si desigur, ce am vazut deocamdata prin el ma cam sperie. Prima problema e ca se muta alineate de la un articol la altul, articole de la un capitol la altul, astfel ca daca incurcam VCPP cu NCPP la examen s-ar putea sa iasa urat. Iar primul art. nu mai are aceeasi valoare din punctul meu de vedere, se refera la "norme", nu la procesul penal... dar o sa il invat, ca nah.

Sunt multe/de substanta modificari la proc.penala noua,din ce ai citit pana acum? Nu ma refer la structurarea articolelor,ci la esenta...proceduri in sine...Mersi...
Cred ca e o decizie inteleapta,nu riscanta... nu cred ca isi mai permit sa amane intrarea in vigoare a noilor coduri...
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2013
9iustitia, utilizator
La prima vedere ai impresia ca da, apoi le regasesti pe toate dar in alte forme/locuri. Au adaugat camera preliminara ca element de reala noutate.
A, si invinuitul acum e suspect. Cateva principii fundamentale noi.
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2013
rosa_weigand, utilizator
rosa_weigand a scris:

La prima vedere ai impresia ca da, apoi le regasesti pe toate dar in alte forme/locuri. Au adaugat camera preliminara ca element de reala noutate.
A, si invinuitul acum e suspect. Cateva principii fundamentale noi.

Multumesc pt .raspuns....Oricum ia ceva timp sa poti asimila noutatile....Spor!
~ Conținut șters la cerere ~
E noul cod,nu? Nu e buna. Nu are legea 255/2013 (din august). Aduce muuulte chestii noi in cod.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)