avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
=D>Si eu am incercat tot papagal. Si sa stii ca inca mai incerc. Nah, daca ei asta ne cer. Si ma vezi umbland seara pe strada cu cainele in lesa si vorbind singura si parca certandu-ma cu mine, doar doar imi amintesc fiecare cuvant de la principii si scop proc pen.:hammer:
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2013
rosa_weigand, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Eh, asa se construieste carisma acra de angajat la stat.
Anticipez o concurenta foarte mare. Pana acum proaspetii absolventi nu prea abordau SNG pt ca incercam mai intai la barou si INM. Anul asta a fost crunt si la barou. Cand ma gandesc ca in 2009 nu s-au ocupat posturile la SNG...
Profesorul meu de penal cand nu invatam ne spunea ca se simte ca la scoala de grefieri. (recunosc ca atunci, in 2005, habar nu aveam de SNG) Acum sensul peiorativ al afirmatiei nu si-ar mai avea rostul in conditiile concurentei acerbe.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)