avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
~ Conținut șters la cerere ~
Cu placere.:">

Urmeaza sa vedem daca pentru tribunalele specializate recruteaza personal dintre cei care nu fac parte deja din sistem. Fiind tribunale cu o noua activitate..deci cu harababura specifica pentru tot ce e nou .posibil sa mearga pe ideea transferurilor. E o ocazie pentru cei ce deja sunt grefieri sa avanseze in functii. In schimb raman posturile lor libere..deci tot e bine.
Urmarim ce hotarasc.. oricum orice veste prin care se anunta posturi noi in justitie ne bucura.(spre deosebire e alte domenii bugetare unde se restrang).

Si daca am dat vestea buna..sa o dau si pe cea rea ce se deduce din vestea buna:tomato::
Se modifica Legea 304/2004 privind organizarea judiciara pentru a asigura cadrul legal tribunalelor specializate. Asa ca, pe langa CPP, si Organizarea o sa ne puna probleme.

aneana a scris:

DahliaNoir a scris:

Guvernul a aprobat în ședința din 6 noiembrie 2013, suplimentarea schemei de personal cu 10 posturi de judecător și 40 de posturi de personal auxiliar de specialitate, urmând ca posturile să fie repartizate instanțelor din raza Curții de Apel București. Suplimentarea are în vedere înfiinţarea viitorului tribunal specializat în domeniile societăţi, registrul comerţului, concurenţă neloială şi insolvenţă.

Vesti bune ..mai ales pentru cei care tin neaparat sa lucreze in Bucuresti.

pfff... ma prinde cu lectiile nefacute, eu as vrea pe Bucuresti...#-o
oare in cat timp incep concursurile?... ma gandesc ca e o chestiune de cateva luni (asta ca sa fiu optimista), ce ziceti?:((

Despre ce concursuri este vorba?
~ Conținut șters la cerere ~
Ok....eu nu sunt interesata de SNG, dar am crezut ca aveti informatii suplimentare referitoare la eventuale concursuri programate mai devreme ca de obicei -in speta, INM....-
Multumesc oricum si bafta celor care se pregtesc pt. SNG.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)