avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Senatul Romaniei, in calitate de Camera decizionala, a adoptat proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, proiect prin care se creaza posibilitatea legala pentru infiintarea unor tribunale specializate in domeniile societati, registrul comertului, concurenta neloiala si insolventa.

Asta inseamna modificari la lege care probabil o sa opereze pana in septembrie cand e exam dar si posturi noi de grefieri pt tribunalele respective.

@Aneana
Lasa-mi adresa ta de mail si ti-l trimit actualizat la zi.
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2013
DahliaNoir, utilizator
daca ai putea sa imi trimiti si mie ti-as fi recunoscatoare!
sibnische_amalia@yahoo.com Multumesc mult de tot!
daca se poate il doresc si eu .constantin.mihai1983@yahoo.com.Deci sa inteleg ca legile pt examen o sa sufere modificari ,atunci credeti ca e bine sa asteptam forma finala a legilor in anul 2014 sau sa le invatam asa cum sunt acum ?de asemenea ce facem cu NCPP?
Buna, dupa esecul de anul acesta sper ca 2014 sa fie un an mai bun :D drept urmare ma alatur si eu voua pe acest forum si sper ca impreuna sa facem ca totul sa fie mai usor :love:
Buna , si eu la randul meu am incercat la barou , desii ma gandeam si la sng , anul acesta am suferit un mic accident si nu m-am putut prezenta la examene , insa au fost colegele mele atat la inm cat si la barou si ...fara succes.S-au scos niste posturi de grefieri cu studii superioare pe perioada nedeterminata si au dat examen acolo si au intrat si lucreaza din septembrie.
Ma intreb pe mine insumi si totodata si pe voi : MERITA invatat 1 an (cateva luni bune) pt a intra la sng si apoi ajungi sa fi tot grefier cu studii superioare cum sunt si colegele mele in prezent???Mentionez ca unele au invatat doar 2-3 saptamani si au intrat deoarece examenul nu are dificultatea examenului sng.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)