avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult!
Da, scuze, n-am fost eu atenta... si sunt scufundata in proc. pen.

Aveti idee la organizare judiciara ce se pastreaza? Regulamentele de ordine interioara si codul deontologic? Sau se vor schimba si ele? Stiti ceva?
rosa_weigand a scris:

Da, scuze, n-am fost eu atenta... si sunt scufundata in proc. pen.

Aveti idee la organizare judiciara ce se pastreaza? Regulamentele de ordine interioara si codul deontologic? Sau se vor schimba si ele? Stiti ceva?

S-a discutat pe pagina anterioara despre faptul ca o sa sufere modificari si organizarea cand intra in vigoare CPP. :)
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2013
DahliaNoir, utilizator
Da, stiu ca s-a discutat ca or sa se schimbe, dar nu neaparat toate 5. Eu intrebam daca vreuna s-ar pastra/care or sa se schimbe sigur si care mai putin probabil. In fine, inteleg per total ca pe astea trebuie sa le asteptam ca sa fim siguri.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)